Brunch #1 – 01/03
Poble Espanyol

Room 1
Floating Points 20h-22h
Hunee 18h-20h
박혜진 Park Hye Jin 16h-18h
Room 2 – UPLOAD
Hadone 20h-22h
Squaric 18h-20h
Alex Martin 16h-18h

Comprar Entradas

Brunch #2 – 15/03
Parc del Fórum

Room 1
Henrik Schwarz LIVE 21h-22h
Giorgia Angiuli LIVE 20h-21h
Monolink LIVE 19h-20h
Stavroz LIVE 17:30h-19h
Begun LIVE 16:30h-17:30h
Violeta Villa b2b Brenda Blu 13h-16:30h
Room 2
Jokkoo b2b 21h-22h
Baba Sy 20h-21h
Dj Mookie 19h-20h
B4mba 18h-19h
Opuku 17h-18h
Mbodj 16h-17h

Comprar Entradas

Brunch #3 – 29/03
Parc del Forum

Room 1
Apparat DJ 20h-22h
Mall Grab 18h-20h
HAAi 16h-18h
Sama Yax 13h-16h
Room 2
DJ Fra b2b Pional 16h-22h

Comprar Entradas

Brunch #4 – 19/04
Teatre Nacional de Catalunya

Room 1
Denis Sulta 20h-22h
Krystal Klear 18h-20h
Jen Cruz b2b Lee Jo Life 16h-18h

Comprar Entradas

Brunch #5 – 10/05
Nou Barris

Room 1
Luciano 19h-22h
Heidi 17h-19h
Kosmos & Ginebra 16h-17h

Comprar Entradas

Brunch #6 – 17/05
Poble Espanyol

Room 1
Underground Kaoz’ Kerri Chandler b2b Jeremy Underground 19:30h-22h
Mr. G LIVE 18:30h-19:30h
Joey Negro 16h-18:30h
Room 2 – UPLOAD
Josephine 20h-22h
Luna Martinez 20h-21:30h
Mystery Affair 16h-20h

Comprar Entradas

Brunch #7 – 24/05
Poble Espanyol

Room 1
Bedouin 20h-22h
dOP 19h-20h
Sita Abellán 17h-20h
Phosky 16h-17h
Room 2 – UPLOAD
Lowprofile b2b Rumbler b2b Juan Solo 20h-22h
Emerald 20h-21:30h
Lowprofile b2b Rumbler b2b Juan Solo 16h-20h

Comprar Entradas

Brunch #8 – 14/06
Poble Espanyol

Room 1
Lil’ Louis ’The founding father of house’ 20:15h-22h
Floorplan aka Robert Hood & Lyric 18:45h-20:15h
Cassy 17h-18:45h
IVA 16h-17h
Room 2 – UPLOAD
Chinese Guy 20h-22h
Spirit Disco 18h-20h
Raven 16h-18h

Comprar Entradas
juny 10, 2020

COMUNICADO CANCELACIÓN 14 DE JUNIO

maig 27, 2020

BRUNCH -ON THE BEACH ES POSPOSA AL DIUMENGE 6 DE JUNY 2021

maig 7, 2020

COMUNICADO CANCELACIÓN BRUNCH -IN THE CITY MAYO 2020

abril 15, 2020

COMUNICADO CANCELACIÓN 19 DE ABRIL

març 24, 2020

COMUNICADO CANCELACIÓN 29 DE MARZO

Alex Martin

Alex Martín és un nom imprescindible dins de de la nostra escena electrònica. Amb una carrera sòlida a les Seves espardenyes. Alex ha Desplegat un gran ventall de noms per bautitzar a els Seus Treballs en prestigiosos venuts europeus.

Apparat

El so d’Apparat es tan ecléctic amb un ampli en tot el seu horitzó musical. Els seus ritmes emocionals ofereixen ones sonores que entran directes al cor. Les seves actuacions en viu son famoses per deixar-nos sense paraules!

B4mba

Artista nacido en Montpellier, de padre senegalés y de madre española. Es conquistado por los ritmos Afro-Latinos, interpretando títulos en francés y en español, consiguiendo reunir en parte su triple cultura, lo que le permitirá obtener una visión más ecléctica y completa de la música urbana.

Baba Sy

Les seves sessions barregen ritmes diferents en la seva majoria provinents de diferents països del continent africà: afrobeat, GQOM, soukous electrònic, hip hop … Tot amb l’objectiu d’ensenyar la cara més futurista d’Àfrica mitjançant la seva música electrònica contemporània

Bedouin

uin és una associació de producció i DJ amb seu a Brooklyn entre els nòmades Rami. Abousabe i Tamer Malki estan creant el seu propi encanteri idiosincràtic de melodies i ritmes. Junts comparteixen una visió sonora eclèctica amb influències dels seus viatges pel món.

Begun

La seva capacitat per evocar emocions fa que sintetitzi la sensibilitat, l’experimentació i l’electrònica contemporània en la seva proposta musical, resultat de molts anys de formació clàssica i el seu pas per diversos projectes musicals amb artistes de renom internacionals.

Brenda

Brenda Alarcón, també coneguda com Brenda Blu, és un DJ colombià amb seu a Barcelona. La seva influència ha tingut un paper fonamental a l’hora d’ajudar a donar forma al seu estil de djing. Crea un ambient melodíc i mínimista, interpretant tecno, electro, house, música electrònica mínima i industrial que la ha posat en escena barcelonina.

Cassy

La història d’amor de Cassy amb la música la conversió en una de les seleccions més respectades de la seva generació. Una DJ dinàmica i apassionada amb un coneixement enciclopèdic de la història de la música electrònica i una maleta plena de discos per combinar.

Chinese Guy

Denis Sulta

Denis consulta s’ha convertit ràpidament en un dels djs més emocionants de la fèrtil escena musical de Glasgow. El meticulós i divers enfocament de consulta a la música dance ha vist com les seves capacitats excel·lents arriben increïbles i noves altures per a algú tan jove.

DJ Fra

Pocs djs nacionals poden presumir de manejar-se amb mestres i estils tan diversos com el house, el drum’n’bass, el techno, o breaks i italo de la manera com fa Fra, combinant Moltes vegades tot això en un mateix conjunto .

Dj Mookie

Part de l’col·lectiu Jookoo, Dj Mookie explora tot els sons més electrònics, experimentals i moderns d’aquesta dècada.

dOP

Damien, Clement i Jaw van estar ficats durant anys al món del hip-hop en el seu París natal abans de ser arrossegats al món del house poc convencional i el techno. Un remolí de llançaments els va donar lloc a aparicions en les segells tals com Eklo, Supplement Facts i Watergate. La reputació de dOP està en augment i indubtablement vinculat a les seves actuacions en directe.

Emerald

En els últims tres anys, Emerald s’ha catapultat per esdevenir una de les veus més emocionants de la ràdio independent. Els seus sets combinen Regne Unit funk, Bass, House i garatge.

Floating Points

Sam Shepherd aka Floating Points es productor, Dj y músico. En sus sets se albergan distintos géneros musicales, ya sea house, hip-hop, dubstep, techno, jazz o música clásica, el sonido Floating Points puede manifestarse en cualquier forma sonora.

Floorplan aka Robert Hood & Lyric

Floorplan és el duo de pare i filla de Robert & Lyric Hood que ha reubicat la sensació d’eufòria de l’gospel a casa d’estil disc, funk i soul a les pistes de ball de l’món.

Ginebra

Una veritable activista del clubbing a Barcelona, des de 1995 va començar a exportar sons de UK com drum’n’bass, two step o nu breaks a una escena llavors petita i jove. Es va establir com una dels principals figures d’aquesta escena tant com Dj, promotora i propietària d’un segell discogràfic.

Giorgia Angiuli LIVE

Nascut a Puglia, Giorgia és compositora i multiinstrumentista. Ara resideix a Florència, amb base en música clàssica s’ha convertit en un acte electrònic en directe i només està començant, ¡seu i gaudeix del que està per venir!

Haai

En poc temps, Haai ha arribat al cim dels rànquings de DJ gràcies a la seva marca de wave-electro, mutant basslines i cops de postguerra. ¡Votat com el millor mix de la BBC Ràdio 1 de 2018!

Hadone

Jeremy, també conegut com Hadone, és un dels nous artistes emergents Francesos. Amant dels ritmes contundents i crus, Hadone és una barreja perfecta entre alguns grans temes dels 90 i el techno modern.

Heidi

Heidi ha treballat dur durant l’última dècada per deixar la seva marca en la nova generació de música house i techno. Es passa la seva vida immersa en la música. Sense por de lluitar pel que vol, ella s’ha guanyat el seu públic per pura determinació i compartint la màgia amb els que estima a cada pas.

Henrik Schwarz

Henrik Schwarz ha estat durant molt de temps vist com un tipus diferent d’artista electrònic, que no encaixa de el tot amb el que un espera d’algú que ha dedicat la major part de la seva carrera al house i al techno. No obstant això, amb el seu recent projecte Schwarzmann, ha superat, més que mai els límits, possiblement redefinint el que significa per a un artista electrònic actuar en viu.
dedicat.

Hunee

Part imprescindible de la imparable màquina de funk a Rush Hour, els sets de Hunee són una representaciò del coneixement absolut de la musica de ball, de tots els estils i èpoques.

IVA

Amb només 27 anys d’edat, IVA nascuda a Bolívia ja té una sèrie d’èxits que la majoria d’artistes passen tota la vida tractant d’aconseguir. Preferint tocar sets llargs que permeten que el seu so de techno melòdic es desenvolupi durant moltes hores, IVA explica una història on transporta al seu públic en un viatge musical en què es poden perdre.

Jen Cruz

Jen Cruz compta amb un gènere molt de club, amb sons melòdics i contundents que et fan viatjar en cadascun dels seus sets. Jen segueix sense deixar de perseguir els seus somnis introduint-ara en el món de la producció. Queda’t amb el seu nom.

Jeremy Underground

Jeremy va passar els seus adolescents en botigues de discos amb una sola idea al cap: excavar els tresors ocults de la casa. La seva col·lecció i coneixement de la casa profunda sobrepassen els seus anys de col·lecció. La vostra selecció musical no et deixarà indiferent.

Joey Negro

Joey Negro ha estat produint amb amor durant gairebé tres dècades. Es podria dir que és el principal defensor de les discos vocals emotius, tenyits de disc i sens dubte l’ús d’instruments és el seu desenvolupament, ningú tracta un bucle, groove o hook amb tanta cura i atenció com ho fa Joy Negre.

Josephine

Josephine és una productora i DJ espanyola, coneguda per les seves sessions elegants. La seva música es defineix com poderosa i envoltant, amb un estil vibrant que et captiva des del principi. La seva tecnologia està carregada de percussió i harmonies que fan despertar les teves emocions.

Juan Solo

Juan Solo porta des dels seus inicis indagant en la historia de la musica enfocada a la pista de ball. Del Funk dels 80 al Hip Hop y R&B actual, al House de Chicago a la vanguardia de la musica electrónica.

Kosmos

Kosmos és un dels djs espanyols més prestigiosos, convidat constantment als millors clubs i festivals d’Espanya i començant una prometedora carrera internacional que ho ha portat fins a importants clubs i esdeveniments en llocs com Londres, París, Berlín, Roma, Moscú, Estocolmo, Buenos Aires, etc.

Krystal Klear

Debutó en el mundo en 2010 bajo el apodo anónimo de Krystal Klear, Dec Lennon, nativo de Dublín, ha hecho un ascenso constante para convertirse en una de las caras nuevas más frescas de la música que tiene la habilidad de destruir las pistas de baile subterráneas con su profunda caja de registros.

Lee Jo Life

Loïc Le Joliff empezó a pinchar en 2007 con el alias de Elio Krass, fue entonces cuando creó el sello Microzoo. También es co-fundador de Brunch-In y programador artístico a nivel global del festival. Su trayectoria como DJ y productor le ha hecho dominar diferentes estilos musicales. Recientemente ha hecho una serie de fiestas, MOOV·IDA, en varios clubs de Barcelona con amigos artistas de la escena electrónica.

Lil’ Louis

El pare fundador de la música house no necessita cap presentació. Nascut a Chicago, Lil’ Louis, ha sigut la força que ha impulsat la música electrónica durant casi 4 décadas, i que continua obrint-se camí endavant.

Lowprofile

Funcionalitat, emoció i intensitat. Aquests són els tres eixos que defineixen la visió de Lowprofile en la música. És conegut per tenir una sensibilitat i criteris especials a l’hora de connectar diferents gèneres i vibracions, amb una precisió i elegància rares de trobar.

Luciano

Situada com una de les discoteques i intèrprets discogràfiques més influents del món actual, Luciano sempre ha estat al capdavant de la música electrònica. Ha portat la seva encantadora barreja única i exclusiva de tecno i passionals solcs llatins a multitud de tot el planeta.

Luna Martinez

Els estils de Lluna Martínez han anat variant en tota la seva trajectòria. Va començar amb els vinils de Techno dels seus amics, va passar pel electrohouse que marcava el moment musical a Londres i va acabar per decantar-se pels sons més minimalistes del panorama electrònic present.

Mall Grab

L’australià Jordon Alexander artisticamente conegut com Mall Grab, ha contruït la seva reputació sobre la seva habilitat tant en l’estudi com en la cabina. Els seus set están clarament enfocats en fer ballar tota la pista de ball.

Mbodj

Els sons de Mbodj van des del ambient més introspectiu fins el techno i fins i tot tràngol amb bases experimentals amb canvis de ritme bruscos però elaborats i coherent.

MR. G LIVE

Després d’haver estat punxant durant aproximadament 2 dècades, Colin McBean, també conegut com Mr.G, és considerat com un dels artistes més subestimats, i només els veritables fanàtics de la música aprecien la seva gran contribució a la música dance.

Mystery Affair

Mystery Affair és una polivalent artista DJ, productora i promotora mexicana. Els seus característics sets de hipnodanza exploren els carrerons de l’House, Nu Disc, Dark Disc i Techno, aconseguint cada calar foc a la pista de ball.

Opoku

Musica negra. Musica de cap, cor y cos.

Phosky

Phosky es el pseudónimo bajo el que se esconde Rosa Pacheco. Técnico de sonido y deejay. Devoradora e investigadora de cualquier sonido adulterado e inorgánico.

Pional

Meteòrica. Aquesta paraula defineix a la perfecció la cursa de Pional aka Miguel Fangs. En pocs anys ha passat de sonoritzar pel·lícules i sèries de Pixar o HBO a girar per mig món fent de teloners de grans artistes i bandes internacionals. Pional no ha parat de pujar i pujar en el panorama de la música electrònica.

Raven

Rumbler

Desdel seu inici va tocar drum and bass i Jungle des del 2010, Pablo Reguilon, aka Rumbler, sempre ha buscat una varietat en els seus sons i BPM en els seus sets de DJ

Sama Yax

Sama Yax és el nom de guerra d’Ainara Marañón, mexicana per naixement, criada a Bilbao i actualment resident a Barcelona. Es dedica a la música per vocació i passió. Els seus conjunts tenen multitud de gèneres musicals, però al girar els seus discos a la pista de ball li agrada fer-ho al ritme de Disco, Groove, Afro beat, Funk, Latin groove i Soul.

Sita Abellán

Provinent de Múrcia, Situada Abellan està a l’avantguarda d’una nova onada de creadors de tendències culturals, definida pels límits entre la música i l’estil.

Spirit Disco

Squaric / Rodrigo Garcia

Rodrigo Garcia aka Squaric es un Dj y productor nacido y criado en Buenos Aires, Argentina. Inspirado por el sonido de Detroit de los 80, comenzó a experimentar sonido IDM, siempre como camino conductor del sonido Techno.

Stavroz LIVE

Stavroz es va formar el 2011 per IJsbrand & Gert, enginyers de so i DJ que busquen una manera de canalitzar les seves entremaliadures musicals. Poc després, Maxim & Pieter es van unir en xous en viu i en l’estudi, mostren una sorprenent habilitat per combinar el vell amb el nou.

Violeta Villa

Carolina Vila, també coneguda com Violeta Vila, és una artista creativa, i versàtil amb propostes exclusivament analitzades i digerides a través d’una oïda educat. El seu estil personal es troba després d’un intens consum d’electrònica des de perspectives experimentals i ambientals.

박혜진 Park Hye Jin

Park Hye Jin es una cantante, compositora, rapera, y Dj de house y techno, de Seúl, Corea del sud. Apunta bien su nombre, ha llegado para quedarse.

IGUALDAD

Trabajamos en colaboración con el Ajuntament de Barcelona y su protocolo No Callem con el fin de erradicar los abusos y violencia de género dentro de nuestro festival. A su vez tenemos un stand cada día donde profesionales técnicos de Observatori Contra lHomofòbia  proporcionan información y activa el protocolo en caso que haya cualquier incidencia de género o bien homófobo.

SOSTENIBILIDAD

Comprometidos firmemente con nuestro entorno natural, aplicamos políticas de sostenibilidad y residuo cero en todas las áreas de nuestro festival que van desde nuestros proveedores a nuestro público. Reciclamos, reutilizamos y cerramos el ciclo natural de nuestros residuos. También realizamos campañas de comunicación y acciones medioambientales de limpieza de playa y montaña.

COMUNIDAD

Nos gusta devolver a nuestro barrio lo que nos ha dado, por lo que nos comprometemos con nuestros vecinos dando soporte económico a diversas ongs y entidades locales que necesitan un impulso para desarrollar sus programas sociales. También luchamos contra el hambre en Barcelona a través de nuestra Fundació Social Fooding de la que si quieres puedes ser voluntario.

Como todos los Brunchers sabéis, la imponente Plaza Mayor del Poble Espanyol es como nuestra casa. Otro año más nos recibirá para pasar grandes momentos en nuestras tardes de electrónica en sus dos salas, pero eso no es todo: esta temporada, Brunch será más nómada que nunca y también viajará a la Antigua Fabrica Damm y a los Jardins del Teatre Nacional de Catalunya ¡Ven a vivir un domingo diferente con nosotros!

Brunch es un evento al aire libre donde encontrarás buen ambiente y zonas de sombra y zonas con mesas para tomar un respiro entre baile y baile. La localización que hemos escogido, como en temporadas anteriores, es el emblemático Poble Espanyol; un sitio con encanto para que disfrutes de una fiesta única muy próxima al centro de la ciudad.

¿Tienes hambre? Aquí es el menor de los problemas. Hemos pensado en eso y tenemos preparada una buena variedad gastronómica para que puedas darle un capricho a tu paladar. Desde la comida más carnívora hasta platos vegetarianos. ¡Que no te falte de nada!

Nuestro propósito es acercar a los amantes de la música electrónica tanto artistas internacionales como de la escena nacional. Queremos que puedas disfrutar de grandes sesiones a la luz del día, sin tener que trasnochar, en eso se basa nuestro formato. Los festivales son lugares fantásticos para poder disfrutar con los amigos, pero nosotros tenemos otro concepto añadido, el family friendly. Aquí los niños disfrutarán tanto como tú.

Petit Brunch es el espacio del festival pensado para que mayores y pequeños puedan convivir en un mismo lugar, y disfruten juntos de un buen almuerzo, de la música en directo y del sol. Las actividades de Petit Brunch son una parte muy importante para los más pequeños. Para que disfruten en este espacio, planteamos una serie de actividades originales y entretenidas. Se lo pasarán en grande en los hinchables, futbolines, talleres y muchas cosas más.

Media partners / Sponsors

Colaboramos con