Brunch #1 – 12/03
Poble Espanyol

Main Room
Mathame
Colyn
Lyke
Josephine Blaü

Upload Room by ID
Reiss
Mariiin b2b Ethel
zrg AK

SOLD OUT

Brunch #2 – 26/03
Poble Espanyol

Main Room
Denis Sulta
Shanti Celeste b2b Saoirse
Dj Sandwich

Upload Room by Jackies Party
Silicone Soul
Piem
Drunk at Vogue

COMPRAR ENTRADES

Brunch #3 – 16/04
Poble Espanyol

Main Room
Bonobo (Dj set)
Polo & Pan (Dj set)
Tamarindo

Upload Room by La Aso
Rossko
Ida Daugaard
Hugo Esmeraldo b2b Pisano

SOLD OUT

Igualtat

Treballem en col·laboració amb el Ajuntament de Barcelona i el seu protocol No Callem amb la finalitat d’eradicar els abusos i violència de gènere dins del nostre festival. També tenim un stand cada dia on professionals tècnics de L’Observatori Contra l’Homofòbia proporcionen informació i activan el protocol en cas que hi hagi qualsevol incidència de gènere o homòfoba.

Sostenibilitat

Compromesos fermament amb el nostre entorn natural, apliquem polítiques de sostenibilitat i residu zero en totes les àrees del nostre festival que van des dels nostres proveïdors al nostre públic. Reciclem, reutilitzem i tanquem el cicle natural dels nostres residus. També realitzem campanyes de comunicació i accions mediambientals de neteja de platja i muntanya.

Comunitat

Ens agrada retornar al nostre barri el que ens ha donat, per la qual cosa ens comprometem amb els nostres veïns donant suport econòmic a diverses ongs i entitats locals que necessiten un impuls per a desenvolupar els seus programes socials. També lluitem contra la fam a Barcelona a través de nostra Fundació Social Fooding de la qual si vols pots ser voluntari.

Media partners / Sponsors

Colaboramos con