Brunch #1 – 17/3 – Parc del Fòrum

Main
Marcel Dettmann 20h-22h
J-E-T-S (Jimmy Edgar x Machinedrum) 18h-20h
Paula Tape 16h-18h
Second stage
Egyptian Lover 20h30-22h
Teki Latex 18h30-20h30
Awwz 16h-18h30

Comprar Entrades

Brunch #2 – 31/3 – Parc del Fòrum

Main
John Talabot 20h-22h
Ben UFO 18h-20h
Upsammy 16h30-18h
DJ Python 15h-16h30
Alicia Carrera 13h-15h

Comprar Entrades

Brunch #3 – 7/4 – Poble Espanyol

Plaza
Kerri Chandler 20h-22h
Konstantin Sibold 18h-20h
Booka shade LIVE 17h-18h
DJ rosario 16h-17h
Upload room presented by FEmNØISE
Gatasanta 20h-22h
Isa·bel 18h-20h
Viki Anta 16h-18h

Comprar Entrades

Brunch #4 – 28/4 – Fabrica Damm

El pati
Marvin & Guy 18h-20h
Willow 16h-18h
Golden Bug 12h-16h
El Club
Baldo 18h15-20h
Nolah 16h30-18h15
Ylia 15h-16h30
Marian Ariss 12h-15h
El Atic
Raxon 18h-20h
Shall Ocin 16h-18h
IVA 12h-16h

Comprar Entrades

Brunch #5 – 12/5 – Teatre Nacional de Catalunya

Teatre Nacional de Catalunya
KiNK LIVE 20h30-22h
Honey Dijon 18h30-20h30
Lee Jo Life 17h-18h30
Jen Cruz 16h-17h

Comprar Entrades

Brunch #6 – 26/5 – Poble Espanyol

Plaza
Blond:ish b2b YokoO 20h-22h
Nico Stojan 18h30-20h
Rampue LIVE 17h-18h30
Agatha Pher 16h-17h
Upload Room
Agatha Pher 20h-22h
Violeta Villa 18h-20h
Lvcha 16h-18h

Comprar Entrades

Brunch #7 – 9/6 – Poble Espanyol

Plaza
Jon Hopkins DJ SET 20h-22h
Bob Moses CLUB SET 19h-20h
OR:LA 17h-19h
ISAbella 16h-17h
Upload Room
Jorge Gamarra 20h-22h
ISAbella 18h-20h
Lyo 16h-18h

Comprar Entrades

Brunch -In the City presents DEKMANTEL – 16/6 – Poble Espanyol

Comprar Entrades

Agatha Pher

Agatha Pher, nascuda a Barcelona, ​​és part de la nova onada dins de l’escena de la música electrònica de la ciutat. Trencant estereotips i regles preestablertes, la DJ i la productora ha irromput en les cabines de tot el món. És una de les figures emergents de l’escena electrònica actual.

Alicia Carrera

La seva trajectòria com selectora comença a locals i bars berlinesos, on resideix durant alguns anys. Les seves influències musicals es construeixen a partir de la música psicodéica i experimental. La seva fascinació per gèneres musicals desconeguts la porten a crear el fanzine Zauberstab dedicat a música insòlita. Alícia treballa en el segell Barcelonès Hivern Discs i és col·laboradora en l’emissora de ràdio amb base a Los Angeles Dublab.es.

AWWZ

Un univers musical influenciat pels ritmes futurs, el pop i el R & B contemporani, a través del qual és nativa de Barcelona, estimulant l’oïda de l’oïent a través de cadenes sinuoses, veus melòdiques i textures vaporoses que confonen els sentits.
Awwz continuarà submergint-nos en els somnis imaginaris. Es confirma amb les seves aparicions al Festival Sónar (a Barcelona i Buenos Aires), Primavera Sound, DGTL o Tròpic Mèxic, també va tocar dues vegades en Sala de Calderes (Mèxic i Espanya).

Baldo

Baldo manté el seu focus com a selector, equilibrant els sons electrònics i orgànics de la músicaclub i elevant les multituds a un “estàndard de festa”. Evita les modes musicals i ser etiquetat. Partint de totes les àrees de house i techno, la seva música inclou elements d’acid-ambient i sabors de Chicago i Detroit en els seus sets.

Ben UFO

Segueix sent un dels pocs DJs al Regne Unit que ha tingut un impacte sense una carrera de producció com a base, no obstant, la seva reputació és únicament el resultat de la seva habilitat per seleccionar temes i com a mesclador. Per tant explora completament els sons més antics i nous, a través dels mons del house i garatge, el dubstep i el grime.

Blond:ish

Blond:ish ha creat la seva recepta de producció única que se centra en l’art de crear música orgànica i multidimensional. Baixos provocatius contrastats amb textures suaus i veus enganxoses es barregen en un gènere de house que es rebel·la contra ser encasellat a qualsevol categoria específica.

Bob Moses CLUB SET

Bob Moses, el dúo criat a Vancouver compost per Tom Howie i Jimmy Vallance, va cobrar vida en l’escena underground de Brooklyn el 2012. Barrejant la música de la guitarra, fent-se amb l’ambient a la pista de ball amb profunditat lírica i composició clàssica, el dúo va crear un so que atrau per igual als amants dels clubs i els fanàtics de la música rock. Una actuació excel·lent a The Ellen Show, un parell de nominacions tant en JunOS com en Grammy (i un premi Grammy), i un top 15 de ràdio alternativa d’EE. UU. Amb “Tearing Em Up”, han segellat encara més el florent èxit de la banda.

Booka Shade LIVE

Amb els seus inicis a Frankfurt i les seves visions originalment en el synth-pop, el duo Booka Shade va guanyar ràpidament un gran nombre de seguidors. El 2002, Booka Shade va formar el ja llegendari segell de dansa Get Physical Music (juntament amb M.A.N.D.Y., Thomas ‘DJ T.’ Koch i Peter Hayo), on tindrien una plataforma per la seva pròpia música. El va solidificar encara més la seva posició com a mestres electrònics.

Call Super

DJ i músic de Londres que s’ha forjat el seu propi lloc en el panorama de la música electrònica. Gràcies al seu meticulós acostament a la composició, producció, direcció artística i presentació de la seva obra. Tot en la seva vida es deu al seu aguda curiositat i capacitat per a dislocar subtilment la norma.

Dekmantel Soundsystem

L’equip de Dekmantel Soundsystem s’ha establert fermament com a reis de l’entreteniment musical d’alta qualitat en més d’un sentit. Dekmantel Soundsystem, que interpreta conjunts que són totalment sorpreses seductores i meravellosos temes, ofereixen una versió elegant i de 360 ​​graus de la música electrònica que realment ha ajudat a posar als Països Baixos i la seva escena al mapa en els últims anys.

Dj Phyton

El productor de Queens, erigit en els últims anys en una de les sensacions de l’underground novaiorquès, va tenir l’esbojarrada idea de cridar a la seva música mig en broma, “deep reguetón”. I és que, si bé la base del so de DJ Python és barrejar bases i samples Els polirritmos del reguetón són, doncs, només la punta de l’iceberg d’un so que uneix qualitats del new age amb altres diferents estils de l’electrònica contemporània.

DJ Rosario

Si hi ha alguna cosa que més destaca el públic de les sessions de Dj Rosario, i que la distingeixen, és aquella capacitat de sorprendre’t sempre en les seves sessions de tech house, des de la cançó més recent fins a la d’un vell techno o house clàssic tocant la fibra de més d’un, fent un perfecte còctel d’estils i èpoques.

Egyptian Lover

Va començar com a DJ en 1978-79 i es va convertir en el DJ principal d’Uncle Jam ‘s Army en 1982. The Egyptian Lover ha portat aquest so que tant has gaudit durant més de 35 anys. Música per fer-te ballar. Rebent el seu estil de Kraftwerk i gaudint de la caixa de ritmes Roland TR-808, programant com un boig, li encanten els ritmes que ningú feia llavors.

Gatasanta

Maria Barros, colombiana, artista establerta a Barcelona, ​​dj i productora. Durant deu anys ha estat col·laborant amb el pioner segell de tecnologia vienès Aranja com a dj i promotor. Durant els últims dos anys, ha estat feliçment compromesa amb la música i l’escena d’Art Contemporani de Barcelona.

Golden bug

Esencial productor de temes, propietari de se propi segell, DJ, escultor de groove, escultor de metall i un artista increïblement multi-talentós. Un so que fa redefinir les vibracions del club. Una barreja innovadora inspirada en el gueto amb una barreja de bass, sintetitzadors creixents i vocals tallades que mai s’han escoltat.

Honey Dijon

Honey Dijon va néixer i va créixer a Chicago, la llar de la música house. Com molts dels involucrats en l’escena, la seva aventura amorosa amb la música va començar a escoltar els discos de R & B dels seus pares a casa. Encara preferint el vinil com a format, hi ha alguna cosa enormement autèntic en la forma en què Honey barreja, fusionant el bump de Chicago amb els sons més clàssics de Nova York i altres influències europees. Els seus sets són coneguts per la seva forta programació, passió i integritat.

Isa.bel

Isabel Alessandrini, àlies ISA · BEL, és Dj i productora radicada a Barcelona, ​​apassionada per la música electrònica i el format Vinyl. El seu so és profund i progressiu, minimal i techno, amb un gran ritme.

ISAbella

Isabella va néixer a Colòmbia i resideix a Barcelona. Va estudiar música clàssica durant onze anys, i fa sis va decidir donar el salt a DJ, on s’ha fet un buit en els clubs més emblemàtics de la ciutat, com Macarena, Red58, Laut, o City Hall. També va liderar la creixent i coneguda nit de Mistress que es realitza dues vegades al mes, recolzant talents locals i nous. Un nou nom que envolta l’escena; sens dubte, hi ha moltes raons per no perdre’ns el seu proper set.

IVA

Amb només 27 anys d’edat, IVA nascuda a Bolívia ja té una sèrie d’èxits que la majoria d’artistes passen tota la vida tractant d’aconseguir. Preferint tocar sets llargs que permeten que el seu so de techno melòdic es desenvolupi durant moltes hores, IVA explica una història on transporta al seu públic en un viatge musical en què es poden perdre.

J-E-T-S (Jimmy Edgar x Machinedrum)

J-E-T-S es el magnific duet de Powerhouse format per dos productors Jimmy Edgar y Travis Stewart a.k.a Machinedrum. Mentres els dos músics de multiples talents persegueixen i realitzen els seus esforços en solitari, colaboren junts amb J-E-T-S, fusionant els seus respectius estil en una barreja hipnótica i fosa de boja sensualitat percusiva.

Jen Cruz

Jen Cruz compta amb un gènere molt de club, amb sons melòdics i contundents que et fan viatjar en cadascun dels seus sets. Jen segueix sense deixar de perseguir els seus somnis introduint-ara en el món de la producció. Queda’t amb el seu nom.

John Talabot

Talabot se sent còmode amb tot tipus de gèneres en qualsevol moment. Els seus sets no es diferencien tant del que pots escoltar en els seus àlbums: psicodelia, house pausat, techno mutant, new wave, balearic, synth pop, ritmes africans, funk còsmic …

Jon Hopkins DJ SET

Format com a pianista i compositor, Jon Hopkins ha estat darrere d’alguns dels més bells àlbums electrònics en la memòria recent. El seu so combina ambient modern i clàssic amb influències downtempo i electròniques.

Jorge Gamarra

Jorge Gamarra, també conegut com George, és un DJ i productor nascut a Montevideo, Uruguai, amb seu a Barcelona. La seva relació íntima amb la música es remunta a la seva vida, influint així en la seva selecció i línia conceptual. El nou, el vell i l’amor per l’art i el vinil es fusionen per crear una atmósfera sense data, versàtil i eclèctica.

Kerri Chandler

Kerri Chandler, uno de los creadores de Deep House Music, ha estado inyectando soul en la música desde principios de los años noventa. Un embajador del ritmo natural e instintivo de 4/4, las influencias de Kerri se remontan a Nueva Jersey, creciendo en una familia de músicos de jazz. Como su padre era un respetado DJ, le proporcionó a Kerri una amplia experiencia en los orígenes del soul, disco y el sonido subterráneo de Nueva York.

KiNK LIVE

Kink s’ha convertit en un dels productors i remescladors més demandats de la música house: les seves pistes es destaquen fàcilment en qualsevol nit de club i són incomparables en l’entorn més competitiu que la música electrònica ha vist mai. Les seves habilitats per trobar el “punt dolç” de les noves màquines i fins i tot dels sons considerats “clàssics” i per remodelar en bèsties totalment diferents serien totalment suficients per justificar el fenomen.

Konstantin Sibold

L’enfocament cultivat de Konstantin Sibold per a la producció dels seus sets contempla un estil distintiu i personal. La música en una varietat de formes. Es va convertir en el resident més jove del llegendari club de Stuttgart Rocker 33. Es mou a tota velocitat entre categories musicals, amb la confiança característica del seu estil per excel·lència.

LVCHA

Les seves sessions de DJ són viatge conscient i oníric, on intenta portar al públic de la mà per viure la música tal com ella la sent, creant ritmes alegres amb sons hipnòtics, autèntics i immersius. Combinant arrels orgàniques i textures naturals amb una nova forma de fer electrònica.

Lyo

Després d’alguns anys de créixer al ric patrimoni cultural d’Uruguai, i de jugar amb diverses figures de la escena local i internacional, se muda a Barcelona per continuar amb la seva carrera. Capturat pel so de l’equip analògic, i motivat per la necessitat d’expressar-se a través de la música, decideix aprofundir en la producció i crear el seu propi segell, SUR, amb dos amics.

Marcel Dettmann

El DJ i productor Marcel Dettmann és reconegut com un dels defensors més influents del techno contemporani. Àmpliament associat amb llocs icònics -Berlín, Berghain i Hard Wax -Dettmann es manté fidel a les seves arrels i a innovar constantment amb la seva interpretació de la música electrònica, integrant l’art amb l’escena. Sent una de les cares més conegudes de Berghain, Dettmann busca inspirar als seus oients amb sons reduïts i durs, equilibrats per moments emocionals i sorprenents al llarg dels seus sets.

Marian Ariss

Influenciada pel seu pare qui va anar disc-jockey en els anys 80’s, compta amb un background musical molt ampli. Passant per diferents estils, aquesta Dj i Productora, reflecteix la seva línia des de ritmes més atmosfèrics fins a Deep House, Deep Tech i Tech House més de club, creant un viatge d’emocions en cada set. Amb residència Barcelona, ha aconseguit estar, amb sol 20 anys d’edat, en llocs emblemàtics de l’escena de la música electrònica.

Marvin & Guy

Marvin & Guy han punxat a nivell mundial, tenint l’habilitat per passar de la música disc a la del techno, encenent la pista de ball i fent moure el maluc sense parar. Quan preguntes quin tipus de música toquen, la resposta sempre serà ‘Groovy Techno’

Midland

A través de les seves produccions, DJ sets i segell discogràfic, la producció de Midland es mostra com a simple i sorprenent alhora que subtil, refinada i totalment estrident. El seu estil es centra en el house i el techno, però sense deixar de mirar de reüll les múltiples mutacions del dubstep.

Motor City Drum Ensemble

Motor City Drum Ensemble és un conjunt únic en el qual consta d’un sol home: el pioner alemany de la Casa Alemanya Danilo Plessow, a la vegada retro i futurista. Va néixer el 1985 en una petita ciutat al sud d’Alemanya rural i aviat es mudarà a Stuttgart. Sempre va ser increïblement jove a tocar coses: va començar a tocar la bateria a l’edat de sis anys i va descobrir el seu amor pel jazz a la gran banda de l’escola. A partir dels temps, va començar a treballar en les seves pròpies produccions originals utilitzant un ordinador i mostres. Sent influenciat per Jazz, Soul, Funk, Hip Hop i House.

Nico Stojan

El nadiu de Berlín, Nico Stojan, ha estat en tot el planeta duent a persones en viatges musicals des de principis dels anys noranta. Va desenvolupar un profund amor pel Jazz i el Hip Hop abans del vibrant creixement del gran ambient nocturn de la escena electrónica de Berlín.

Nolah LIVE

Nolah és una jove productora de música electrònica i Live performer de Lleida, encara que actualment està establerta a Barcelona. Va estudiar música clàssica i també va participar en una banda de rock com a guitarrista i compositora. Tot aquest recorregut es reflecteix en el seu últim projecte, però la seva principal influència són els sons electrònics. Melodies hipnòtiques i fortes línies de baix són les característiques principals de la seva feina donant com a resultat un techno emocional i progressiu.

Or:la

Or:la va començar com una modesta DJ d’Irlanda que en els últims 2 anys ha emergit de manera meteòrica.
Impulsada per potents línies de baix i patrons hipnòtics de bateria, construeix mons expansius per perdre-s’hi.

Palmbomen II LIVE

Kai Hugo és un veritable artista, algú que fa música per ballar, música que es construeix com una cançó en narrativa real. Ja sigui que ho faci per al club, a casa o en una pel·lícula, busca harmonies inusuals i ritmes absorbents.

Paula Tape

Paula Tape és una dona inspirada en la passió i la curiositat per totes les arts, però la seva passió més forta és sens dubte la música. S’alimenta de la seva investigació contínua que l’empeny a viatjar pel món. Això també la va inspirar a allunyar-se del seu país natal, Santiago de Xile, on va créixer com baterista en algunes bandes de metall i indie electro, per després ser DJ mentre estudiava disseny de moda a la Universitat.

Peaking Lights

Les produccions de Roza Terenzi són fonamentals per a la comunicació interestel·lar; un ball mental sublim, warehouse bleeps i descansos a punt per l’alba que trobaran la unió entre persones de la Terra i altres éssers. Això és encara més precís en les seves enormes dj sets, que vinculen astutament aquests gèneres de límits externs a través del so comú, el to i el ritme.

Rampue LIVE

Tothom estima al productor amb seu a Berlín Rampue. No només, perquè és agradable amb un sentit de l’humor trashy, sinó també perquè amb els seus sets en viu, envaeix els cors i les ments de tots. El techno reacciona al sol com el mar reacciona a la lluna.

Raxon

Raxon s’ha donat a conèixer ràpidament com un dels artistes electrònics més respectats de l’Orient Mitjà. L’egipci, amb residència actual a Barcelona, ​​ha començat la seva criança i passió per aquesta música fins que l’ha portat a produir el seu so característic de conducció heavy bass House & Techno. Això és només el començament; Raxon té molt més a donar.

Roza Terenzi

Les produccions de Frega Terenzi són primordials per a la comunicació interestel·lar; Ball mental sublim, xiulets de magatzem i descansos per l’alba que uneixen la gent de la terra amb altres éssers.

Shall Ocin

L’argentí Nicolás Abalos aka Shall Ocin té una llarga història relacionada amb la música que data des de la seva infància. De jove tocava la guitarra i el baix electrònic, i estava en contacte amb una gran varietat d’estils musicals, des de clàssics dels anys 80 al ric funk de l’època.

Teki Latex

Gairebé tots els de l’escena underground han escoltat el nom de Teki Latex en un moment o altre per diferents motius. Té un passat com a raper membre del venerat progressiu grup de rap francès TTC que es remunta al 1998.
És difícil predir com es desenvoluparà un set de DJ de Teki Latex. Un profund respecte pels ritmes de slow Techno i House, així com la seva fascinació pels ritmes trencats de IDM, Grime, el garatge de l’UK o les genealogies del sistema de so, així com moltes encarnacions de la música club nord-americana.

Upsammy

Thessa Torsing, més conegut com Upsammy, és una de les DJ/productors joves més parlades de l’escena electrònica underground holandesa. Els seus sets són sofisticats i et conviden a una sorprenent i dinàmica combinació de electrònic experimental, paisatges sonors espacials, techno inspirat en la ciència ficció i d’electro.

Viki Anta

Després d’haver-se convertit en part vital de l’escena Indie nacional des de 2006, aquesta autèntica agitadora de les cabines dóna un gir cap a una electrònica més contundent. Dj i productora afincada entre Barcelona i Formentera. Des de 2006 ve donant guerra amb sessions inoblidables en llocs emblemàtics.

Violeta Villa

Carolina Villa aka Violeta Villa és una artista creativa, melòmica i versàtil amb
propostes exclusivament analitzades i digerides a través d’un oïda educat.
El seu estil personal va ser desenvolupat després de l’intens consum d’electrònica de
perspectives experimentals i ambientals.

Willow

Willow de Manchester, també coneguda com Sophie Wilson, compta amb un estil definit amb textures dubby, patrons de minimal i Stripped back influències. Willow ha desenvolupat un so que és inusualment distintiu, però difícil de definir.

Ylia

Ylia ha estat dins l’escena underground nacional durant algun temps, sempre generant comentaris positius quan es realitza en l’escenari oa la cabina de DJ. Els seus hàbils i sempre fiables conjunts intercanvien entre diverses categories, de vegades ambientals i experimentals, altres vegades més directes i amigables amb la pista de ball.

YokoO

YokoO no passa desapercebut música house en totes les seves formes més profundes. La seva intuïció musical impulsa la seva producció i el seu enfocament basat en la música seductora de la música house. La música de YokoO ha arribat una vegada i una altra i pot arribar a les borses de discos de l’elit de DJing en tots els continents. de discos de la élite de DJing en todos los continentes.

Igualtat

Treballem en col·laboració amb el Ajuntament de Barcelona i el seu protocol No Callem amb la finalitat d’eradicar els abusos i violència de gènere dins del nostre festival. També tenim un stand cada dia on professionals tècnics de L’Observatori Contra l’Homofòbia proporcionen informació i activan el protocol en cas que hi hagi qualsevol incidència de gènere o homòfoba.

Sostenibilitat

Compromesos fermament amb el nostre entorn natural, apliquem polítiques de sostenibilitat i residu zero en totes les àrees del nostre festival que van des dels nostres proveïdors al nostre públic. Reciclem, reutilitzem i tanquem el cicle natural dels nostres residus. També realitzem campanyes de comunicació i accions mediambientals de neteja de platja i muntanya.

Comunitat

Ens agrada retornar al nostre barri el que ens ha donat, per la qual cosa ens comprometem amb els nostres veïns donant suport econòmic a diverses ongs i entitats locals que necessiten un impuls per a desenvolupar els seus programes socials. També lluitem contra la fam a Barcelona a través de nostra Fundació Social Fooding de la qual si vols pots ser voluntari.

Com tots els Brunchers sabeu, la imponent Plaza Mayor del Poble Espanyol és com casa nostre. Un altre any més ens rebrà per a passar grans moments en les nostres tardes d’electrònica en les seves dues sales, però això no és tot: aquesta temporada, Brunch serà més nòmada que mai i també viatjarà a l’Antiga Fabrica Damm i als Jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Veniu a viure un diumenge diferent amb nosaltres!

Aquesta temporada 2019 viatjarem de nou al Parc del Fòrum per algunes de la dates. Farem créixer l’experiència Brunch amb dues dancefloors al costat del mar, amb més foodtrucks, més activitats per al programa Petit Brunch i un espai de mercat més gran!

Brunch és un esdeveniment a l’aire lliure on trobaràs àrees amb ombra i zones amb taules per aprendre un respir entre ball i ball. La localització que hem escollit, com a altres edicions, és l’emblemàtic Poble Espanyol; un lloc amb encant perquè gaudeixis d’una festa única molt a prop del centre de la ciutat.

Hi ha gana? Aquest és el menor dels teus problemes, hem pensat en això i tenim preparada una bona varietat gastronòmica perquè puguis fer-li un homenatge al teu paladar. Des del menjar més carnívor fins als plats vegetarians. Que no falti de res!

El nostre propòsit és acostar l’electrònica, tant d’artistes internacionals com de l’escena local, als amants de la música. Volem que puguis gaudir de grans sessions a plena llum del dia, en això es basa el nostre format. Els festivals són llocs fantàstics per poder-ne gaudir amb els amics, però nosaltres a més hi afegim un altre concepte, el “family friendly”, perquè els nens en gaudeixin tant com tu.

Petit Brunch és l’espai del festival pensat perquè grans i petits puguin conviure en un mateix lloc, i gaudeixin plegats de menjar deliciós, de la música en directe i del sol. Les activitats de Petit Brunch són una part molt important per als més petits, per tal que en gaudeixin, oferim una sèrie d’activitats originals i entretingudes. S’ho passaran d’allò més bé als inflables gegants, futbolins, tallers i moltes coses més!rie d’activitats originals i ntretingudes. S’ho passaran d’allò més bé als inflables gegants, futbolins, tallers i moltes coses més!

Media partners / Sponsors

Colaboramos con