Actress X Mount Kimbie B2B DJ

Mount Kimbie va fer un retorn llargament esperat amb el seu tercer àlbum d’estudi, l’any passat. Mentrestant, la música de Actress s’havia mantingut tan misteriosa i seductora com sempre. Amb un so abrasiu que conté elements de techno, grime. Actress segueix sent un dels artistes més intransigents i innovadors en tot. Els fanàtics de la música electrònica avantguardista no voldran perdre’s aquesta increïble vetllada música de dues per un.

Actress
Mount Kimbie

Alicia Carrera

La seva trajectòria com selectora comença en locals i bars berlinesos, on resideix durant alguns anys. Les seves influències musicals es construeixen a partir de la música psicodéica i experimental.su fascinació per gèneres musicals desconeguts la porten a crear el fanzine Zauberstab dedicat a música insòlita, entre altres projectes editorials i DIY. Alicia treballa en el segell Barceloní Hivern Discs i és col·laboradora en l’emissora de radi amb base a Los Angeles Dublab.es, amb el programa mensual Zauberstab Ràdio.

Apparat (DJ Set)

Aquest aparell té funcions flexibles, i el seu so és tan eclèctic com a ampli és el seu horitzó musical. El seu xip emocional ofereix una opció de felicitat i les seves ones sonores poden estripar el teu cor. Mentre orquestra amb delicadesa les qualitats musicals de la seva recambra en els seus discos o en el seu estudi, les seves actuacions en viu són famoses per copejar culs! També pot referir-se amb orgull a una sessió de John-Peel i està treballant esporàdicament amb Gianna Nannini en una òpera rock.

Asaf Samuel

Cofundador del segell Malka Tuti.
Promovent festes.
punxant com un ninja cec.
Paz.

Baldo

Amant confés del ‘so Roland’ Baldo canalitza el seu enfocament com a selector, equilibrant els sons electrònics i orgànics de la música de club i elevant a les multituds a un “estàndard de festa” característic dels contemporanis de renom internacional de l’escena; evitant les modes musicals o ser etiquetat. Des de totes les perspectives del house i el techno, el seu estil inclou elements anímics i sabors de acid-ambient de Chicago i Detroit en els seus sets.

Byron The Aquarius

Originari de Birmingham, Alabama, Byron va llançar la seva carrera de producció en 2007. Quan Byron The Aquarius parla de freqüències en viu, el seu entusiasme és contagiós. Una peça clau de l’ofici, l’amor de Byron per la melodia i l’harmonia ha atret constantment l’atenció de les principals discogràfiques i productors de música electrònica.

Chez Ed

El primer treball de Chez Ed va ser el de maleter a la tendra i primerenca edat de 14 anys. Això va fer que conegués ja de molt jove a un gran nombre de djs residents així com els discos que necessitaven per a les seves sessions, ja que el seu treball era assortir a aquests de material per les seves sessions maratonianas. Actualment és un dels socis del programa de ràdio Canyella En Solc on es dedica a ensenyar a l’audiència molts dels últims descubriments que sempre guarda sota la màniga.

Dadame

DJ fonamental de l’escena del venerat clubbing de Barcelona, Damerini també ha pres l’assumpte entre les seves mans organitzant i promovent els seus propis esdeveniments com el col·lectiu, el segell: The Monkey Bar, caracteritzat per un enfocament no convencional per a la selecció de locals i una inclinació per la música house històrica. Damerini invariablement ofereix una veritable cornucòpia de delícies delicioses i profundes, amb Chicago i Detroit, black & white, house i techno com a plats principals.

DB

D’una banda, Sabi es relaciona amb la música des de fa molt temps, descobrint els sons de percussió amb una bateria, més tard, s’introdueix amb la música electrònica iniciant-se amb un mixer i uns tocadiscs. Ed Warner segueix el seu camí com Dj, gràcies a Sabi. És llavors quan decideixen unificar les seves forces per formar Departure Brothers, mes coneguts com DB.

Diego Gamez

Diego Gamez és un DJ / productor veneçolà nascut a Caracas, en 1982. La seva visió única de house i techno reflecteix el món que ho envolta i el seu viatge personal a través de la música. Amb el pas dels anys, la música de Diego ha seguit evolucionant, igual que les seves oïdes. Inicialment un devot del techno, més tard es va sentir atret per estils alternatius de música, explorant House, Techno, Soul, Jazz, Reggae, música llatina, entre uns altres. Diego ha reunit aquestes influències per desenvolupar un so únic i innovador per als seus DJ sets i produccions.

HAAi

L’estil absorbent i lànguid de HAAi fa que els sets funcionin com una peça de llarga durada en comptes de gratificants èxits instantanis, aquesta és una de les raons per la qual es va instal·lar com a resident en el club londinenc Phonox. Sovint recorrent a discos molt percusivos i primaris, HAAi està ben versada en house, techno, afro, acid i disco, així com en sons mundans més inusuals.

Henrik Schwarz Live

Henrik Schwarz ha sigut durant molt temps vist com un tipus diferent d’artista electrònic, que no encaixa del tot amb el que un esperaria d’algú que ha dedicat la major part de la seva carrera al house i al techno. No obstant això, amb el seu recent projecte Schwarzmann, ha superat, més que mai els límits, possiblement redefinint el que significa per a un artista electrònic actuar en viu.

ISAbella

Isabella va néixer a Colòmbia i resideix a Barcelona. Va estudiar música clàssica durant onze anys, i fa sis va decidir donar el salt a DJ, on s’ha fet un buit en els clubs més emblemàtics de la ciutat, com Macarena, Red58, Laut, o City Hall. També va liderar la creixent i coneguda nit de Mistress que es realitza dues vegades al mes, recolzant talents locals i nous. Un nou nom que envolta l’escena; sens dubte, hi ha moltes raons per no perdre’ns el seu proper set.

Ivy Barkakati

Productora i DJ nord-americana establerta a Barcelona des de 2012, Ivy porta col·leccionant discos de House americà, Disco, Funk i Soul des de fa més de deu anys. En la seva faceta com a productora sol ser més fosca i experimental, publicant en segells com a Hospital Productions i Modern Obscure Music. Es pot escoltar el seu programa mensual Casa dóna Crega a través de dublab.es.

Jasper James

DJ i productor el talent del qual que s’estén més enllà dels seus anys, ha creat la seva pròpia marca de house i techno a través de DJ sets en alguns dels clubs més respectats del món com Fabric, The Warehouse Project, Smartbar, Lux, Bobbeaman i Sub Club; el seu estiu més actiu a Eivissa; i se sent també com a casa punxant festivals com Glastonbury, Secret Garden Party i més.

Kamma

Nascuda i criada a Amsterdam, el camí de KAMMA cap al seu ofici no podria haver estat més natural. És filla de pares que han estat DJs professionals durant més de 25 anys. El seu instint i la seva ment oberta donen com a resultat conjunts que transmeten una àmplia gamma de sons, des de la música disc fins al *techno, des del jazz fins al house. Impulsada per un amor de vibracions somiadores, elements còsmics i ritmes complexos, el seu so es defineix per un contrast de sons sense esforç , energia i emocions.

Larry Heard aka Mr Fingers Live

Larry Heard és un músic àmpliament conegut per la música house de Chicago que va produir a mitjan dècada de 1980 i continua produint avui dia. Va ser membre de l’influent grup Fingers, Inc. i va gravar solament sota diversos noms, sobretot el Mr. Fingers. El seu estil de producció no té problemes trobant veus commovedores i llargs passatges instrumentals que van llevar èmfasis a la percussió i van encapçalar el subgènere conegut com deep house.

Lazare Hoche

Lazare Hoche, s’ha guanyat una reputació de dancefloor engranat, discos més profunds que deep-house i reedicions de clàssics del house frances, poc apreciats a través del seu segell. Combinen el seu estil com a productor i DJ, amb l’objectiu de presentar el que denomina una “síntesi única”, que combina l’antic amb el nou, el clàssic amb l’innovador.

Lil’ Louis

Lil’ Louis és el pseudònim preferit de Marvin Louis Burns, un DJ i productor musical que és el ‘pare i fundador de la música house’ nascut a Chicago l’any 1962. El seu títol French Kiss li va assegurar la fama a tot el món. També va utilitzar els noms de Lil’ Louis & The Party, Lil’ Louis & The World, així també el pseudònim de Marvin Burns.

Lone

Ja sigui el seu antic amor per l’hip-hop dels 90, l’afició per les llums brillants i els sons del hardcore o les publicacions que defineixen la seva carrera de la vella escola, la música de Lone està carregada de nostàlgia. Nascut en un estudi, es burla d’un so de pista de ball dels llocs intermedis de la seva consciència, la qual cosa li fa sentir càlid i confús sense saber molt bé per què.

Luis Costa

Luis Costa, también conocido como Dj Lui, es residente de Razzmatazz Clubs desde el pasado 2009 donde ha pinchado con artistas como Daniel Avery, Lindstrom, Tensnake, Marvin & Guy, Psychemagyk, Matrixxman, Joe Goddard (Hot Chip) o Horse Meat Disco. Desde 2013 organiza la fiesta Danceteria por donde han pasado Moscoman, Man Power o Marc Piñol.

Lumière

Lumière es va interessar per la música a una edat molt primerenca. En 2011, es va mudar a Barcelona on la seva passió per la música house i techno la va impulsar a entrar en l’escena local. El seu estil varia entre house i techno en les seves facetes fosques i jazzístiques. Destaca per una mescla particular de rareses antigues i temes moderns. Té una intuïció específica per trobar el correcte per a la pista de ball, on aconsegueix construir una sessió d’una manera única que atrapa a l’oïdor fins a l’últim vinil.

Marc Gimeno

Dels seus orígens suís-veneçolans no ha guardat més que una increïble passió per la música ja que la banya i les maraques no són precisament els seus instruments preferits. No obstant això aquesta passió i l’haver de buscar en el més profund de les cubetes de discos de les tendes de vinils li ha permès acumular un bagatge musical que es reflecteixen en les seves sessions però sempre amb el house i el techno com a fil conductor.

Marcello Giordani & Luis Costa B2B

Marcello Giordani és una de les figures claus de la florent escena Italo-Disc. Sent productor, Dj i col·leccionista de rares peces de vinils Italo-Disc, està en l’avantguarda de l’explosiu moviment Disc a Europa amb els seus “*Italo *Deviance” blog i segell. Marcello va començar a punxar fa temps en 1992 quan començava el que podríem haver cridat l’edat d’or de l’escena de la música *House.

Maya Jane Coles

Maya és alguna cosa així com un enigma al món de la música d’avui; en un registre típic de Maya Jane Col·les, Maya haurà escrit, produït, dissenyat, arreglat, barrejat i realitzat cada element de les seves pista; en la majoria de les ocasions, fins i tot també dissenyant l’obra d’art de la porteu. El seu estil és un gresol eclèctic de sons i textures que es basa en tot, des de house i techno fins a R & B i Dub.

Molly

Com a resident en el llegendari Rex Club de París, Molly s’ha establert com un dels talents més brillants de la ciutat, combinant passió, integritat i talent per llançar una reeixida carrera com a DJ i produir diversos llançaments clau per a segells famosos.

Move D

Les àvies de Moufang eren pianistes de concerts clàssics. Encara pot recordar els moments favorits de la infància, assegut sota el piano mentre tocaven, embolicat i perdut en el so. Si el talent es convertís en rècord de vendes, David Moufang seria un home molt ric. Els seus discos amb el seu soci Jonas Grossmann com Deep Space Network i els seus propis llançaments com Move D es troben entre els assoliments més llunyans del la força del techno cap als estels.

Mr. G Live

El término “leyenda” a menudo se agrupa alrededor del mundo de la música de baile, pero el Mr. G, también conocido como Colin McBean, es uno de los pocos que puede reclamar legítimamente este galardón. Habiendo estado en activo cerca de 2 décadas, el Mr. G es ampliamente considerado como uno de los artistas más subestimado, con solo verdaderos fanáticos apreciando su gran contribución a la música dance.

Mr. Scruff

Scruff va decidir explorar la seva estranya passió tant en dibuixos lineals arrodonits com en música. Un noi electro-ska-hip-hop, Carthy va començar a fer cintes en 1983 usant la millor tecnologia de botó de pausa. La seva passió per escoltar música que no podia escoltar en cap altre costat ho va portar al món dels DJ, en primer lloc quan era un nen amb una taula, i després va escoltar els àlbums de electro i va decidir barrejar-se. El resultat va ser que en 1994 ja estava tocant en els clubs.

Nølah Live

Nolah és una jove productora de música electrònica i Live performer de Lleida, encara que actualment está establerta a Barcelona. Va estudiar música clàssica i també va participar en una banda de rock com a guitarrista i compositora. Tot aquest recorregut es reflecteix en el seu últim projecte, no obstant això la seva principal influència són els sons electrònics. Melodies hipnòtiques i fortes línies de baix són les característiques principals del seu treball donant com resultat un techno emocional i progressiu.

Omar-S

Omar Smith és un productor de música electrònica de Detroit. Conegut pel seu enfocament cru i relaxat per a la creació i comercialització de la seva música, Smith s’associa amb els gèneres de techno i house de Detroit. Es destaca per mantenir un perfil públic discret malgrat haver llançat àlbums i singles aclamats per la crítica.

Prins Thomas

En essència d’una biografia de DJ és avorrida, egocèntrica i egoista. Prins Thomas ho sap molt bé i li preocupa el resultat: algú que li faci semblar el millor DJ del món… encara que a la majoria del públic li encantaria aquest comentari sobre les seves habilitats. Això sí, el seu propi segell, Full Pupp, té alguns dels millors discos de música dansi house-not-house, neo-disc o crida-ho-com-vulguis que hagis escoltat en molt temps.

Robert Hood

Robert Hood, és un productor de Detroit àmpliament acreditat per “inventar” el techno minimalista, originalment motivat pel desig de tornar a l’estil inspirat en l’ànima dels avantpassats del techno de Detroit. El seu enfocament simplificat de la música de ball va ser anunciat per Empire.

Sano

Sano es DJ y productor de Medellín, Colombia residente en Barcelona, España. Como DJ y músico, ha sido muy activo en su ciudad natal, Medellín, formando parte de un colectivo lanzando las fiestas ilegales de “Perro Negro”; reviviendo el espíritu de un legendario club de los años 50 y 60, donde ladrones, guerrilleros y prostitutas se unen para disfrutar de la música. Esa misma combinación de volumen, oscuridad y subcultura se genera aquí de nuevo, pero con un nuevo tipo de swing.

Shanti Celeste

Shanti Celeste està tenint un gran impuls en aquest moment. Nascuda a Xile i amb base en Bristol, és membre central de la coneguda tripulació d’Idle Hands. L’estil de DJ de Shanti té el mateix encant realista que els seus discos. Polsós, meravellós i ple del tipus de joies recents que solament el personal de la tenda de discos sembla conèixer (a més d’algunes relíquies, per descomptat).

Special Request

Special Request és el nou àlies per a Paul Woolford, incondicional del house i el techno. Inspirat per les convencions ingovernables de les estacions de ràdio pirates del Regne Unit, aquest projecte capta l’energia crua i la diversitat de les ones aèries il·legals i ho utilitza com un trampolí d’inspiració per a una sèrie de produccions que abasten des del house fins a un techno fosc. El resultat final és incendiari. Aquest nou sobrenom serveix com un canal per a un so molt més físic i rude, fusionant l’energia dels anys del jungle i el hardcore amb tècniques de producció modernes i una estètica seriosament contundent.

Steffi

Es una figura clave en los reinos de la música electrónica contemporánea. Como residente de Panorama Bar, respetada productora y propietario de un sello, su trabajo abarca la cultura electrónica underground en sus múltiples formas. Con la experiencia que tiene de la promoción de fiestas clandestinas durante más de una década, y la gestión de dos sellos discográficos, Steffi ha desarrollado un equilibrio natural y profesional entre el DJ y la creación de discos. Sus producciones continúan madurando y brillando, explorando muchos aspectos diferentes de Electro, House y Techno, con una claridad distintiva y un enfoque clásico.

TERR

Terr és el projecte de Daniela Caldellas, una DJ-productora radicada a Barcelona que va créixer a Belo Horizonte, Brasil. Cap del segell Clash Lion. El seu so barreja techno, electro i house amb textures electro-futuristes i sons analògics. A més de punxar, Caldellas també està desenvolupant un xou en viu on recrea l’experiència de l’estudi Terr en l’escenari.

Tom Trago

La relació de Tom Trago amb la música ha estat sempre particularment intensa. “No podría imaginar-me la vida sense música,” diu. “Tinc aquesta necessitat física de fer música cada dia. És com que el meu cos ho necessités tant com el menjar, l’aigua o el sol.”
A dia d’avui, la immersió de Trago dins la música és gairebé completa. Internacionalment reconegut com a Dj, productor, performer en directe i amb segell propi amb tres albums sota el seu nom aclamats per la crítica, l’holandès divideix el seu temps entre sessions d’estudi, DJ i actuacions en directe per tot el món, i un no parar de col.laboracions musicals. De vegades ens preguntem d’ón treu temps per a dormir.

Virginie

Filla de músic veneçolà i col·leccionista de vinils des de la seva infància, VIRGINIE comença el seu treball com a DJ professional l’any 1999. Eclèctica per naturalesa, és coneguda per combinar l’exquisit toc i groove de la música negra i és capaç d’alternar del Soul al Funk, de l’Hip-hop al Disc arribant fins al House, oferint un exercici perfecte entre selecció i mescla de qualitat.