BEDOUIN

Bedouin és una formació de DJ’s nomades amb base en Brooklyn. Són Tamer Malki i Rami Abousabe, i creen el seu encant de melodies i ritmes. Combinen les seves fonts per a capturar la sensibilitat de la seva imaginació.

BLACK COFFEE

Tenint en compte el seu ascens meteòric a la fama, seria fàcil estereotipar a Black Coffee com només un altre diamant negre. Però com va demostrar en el seu disc sud-africá “Home Brewed”, aquest DJ i productor desafia totes les conveniències. A més aquest any estrena la seva primera residència a Eivissa en el nou Hï Ibiza.

BORUSIADE

Va començar a actuar com a DJ el 2002 com una de les úniques DJ femenines de l’emergent escena de clubbing alternatiu de Berlin. Després d’experimentar amb diferents projectes, va cristal·litzar un so propi, fosc, amb temes obsessius i sobretot melòdics.

DEKMANTEL SOUNDSYSTEM

Dekmantel Soundsystem, mostra a Thomas i Casper rebuscar en el més profund de les seves maletes de discos i punxar conjuntament sets replets de seductores sorpreses i meravelloses pedres precioses.

DEL CORRAL

Influenciat per diferents estils musicals com el Techno, House o Downtempo, és en els Warm Up on Del Corral reflecteix millor les seves inquietuds a la pista de ball, connectant amb el públic quan no preval la velocitat del bpm.

EL GUINCHO

Abans de començar la seva carrera com a solista, El Guincho va ser el bateria del grup “Coconot” i va participar en altres grups com “L’Orquestra De la Mort”. L’estil del Guincho són els ‘samples’ mesclats amb la música tropical i els ritmes africans.

FANGO

Fango és un perfeccionista virtuós obsessionat amb barrejar ‘bassdrums’, enregistraments i sampleig de percussions. Els seus principals treballs són per segells com Kompakt i el seu principal segell Degustibus Music.

JENNIFER CARDINI b2b ROMAN FLÜGEL

Després de més d’una dècada dedicada a construir una reputació envejable per a si mateixa als clubs de París, Jennifer Cardini s’ha convertit en una artista internacional. Actiu des de principis de la dècada de 1990, Flügel és un camaleó que toca molts estils des de l’ambient/idm al house i el leftfield.

Jennifer Cardini
Roman Flügel

JEREMY UNDERGROUND

És un apassionat recol·lector i amant de la música, la seva col·lecció i coneixement de deep house supera els seus anys de col·leccionar-ho. Va passar la seva adolescència en les botigues de discos amb una única idea en ment: desenterrar tots els tresors ocults de la música house.

JOY ORBISON

L’estil garage-house de Joy Orbison ès reconegut per trobar un so que combina elements de house, two-step, jungle, techno i dubstep.

KIASMOS Dj Set

Janus Rassmussen, nadiu de les Illes Faroe, i lider del grup islandès Bloodgroup. En l’actualitat Kiasmos és un de les puntes de llança de l’electrònica experimental, i així ho testifiquen els seus lives en nombrosos i multitudinaris festivals.

MACEO PLEX

Maceo Plex és un dels djs / productors que estan en boca de tothom gràcies als grans hits que està publicant i al seu increïble directe que porta als millors clubs i festivals d’Europa i America.

MATIAS AGUAYO

Aprofita els seus anys de gira per explorar les seves pròpies recerques musicals i crea un sabor internacional. Els seus sets de DJ van més enllà dels estàndards, usan la seva veu i afegint la percussió juga seductorament amb l’audiència.

MAX COOPER LIVE

S’ha forjat una posició única per a ell com un artista que organizta experiències multi-sensorials, a través de l’experimentació emocional de la pista de ball, del disseny artístic de so i de artefactes visuals.

MICHAEL MAYER b2b PATRICE BÄUMEL

Com a DJ, productor i remezclador, Michael Mayer segueix sent una de les principals celebritats d’Alemanya en la música de ball. Bäumel infon els seus dj sets amb una energia infecciosa i sentit d’aventura, creant un so que satisfà tant la ment com el cos. Ho denomina “música techno per a adults”.

Michael Mayer
Patrice Bäumel

MIND AGAINST

Una associació musical que es basa en les arrels combinades de IDM, house i techno. Mind Against són italians, però amb seu a Berlín, un projecte de Alessandro i Federico Fognini. Ells et atrapen amb beats psicodèlics ochenteros i amb himnes disc.

MOTOR CITY DRUM ENSEMBLE

Motor City Drum Ensemble és l’únic tipus de conjunt que es compon d’un sol home: Simultàniament retro i futurista pioner del house alemany Danilo Plessow. Aquest amant de la música és un gran fan dels sons de Soul, Jazz i Techno de Detroit.

NICO STOJAN

És un ciutadà global, un nadiu de Berlín i un devot devorador de berenars ayurvédics. Un dels realistes més somiadors que coneixeràs, ell entén que la màgia s’amaga al nostre abast, només has de treure-li la pols.

PEGGY GOU

Peggy Gou va fer el seu primer enregistrament el gener de 2016. Amb una àmplia gamma d’inspiracions que inclouen a J Dilla, Patrick Cowley, Yellow Magic Orchestra i DJ Sotofett, immediatament va atreure l’atenció per la maduresa del seu so.

RED AXES feat ABRÃO LIVE

Dos amics, màquines psicodèliques, pocions, i una passió incondicional per la música, el so i el moviment. Abrão Levin és un músic nascut a Sao Paulo, avui dia actua al costat dels Red Axes.

Red Axes
Abrão

RENDER b2b VESKI b2b VERTICAL (MK Ultra)

El col·lectiu MK Ultra és molt actiu en l’escena electrònica de Barcelona. Ells tenen una residència a la Sala Razzmatazz, una residència mensual en el Club Flamingos, i també toquen en el Barts, Upload, Pacha i l’Atlântida.

Render
MK Ultra

RUZZTIC

Nascut i resident a Barcelona, Rubén González és el productor que hi ha darrera Ruzztic.

TAMA SUMO

Va començar a actuar en 1993 al Drama bar de Berlín, un dels primers bars a tenir el seu propi DJ el cap de setmana. Des de 2001 Tama Sumo també va punxar regularment a l’antic OstGut, el predecessor de Berghain. Aixó li va obrir la porta a la seva actual residència all nou Panorama Bar & Berghain. En el seu dj set podràs gaudir d’estils com el techno, el house, el disco o afrobeats.

THE FIELD LIVE

Va sorgir el 2003 quan Axel va usar Buzz, –un software que encara utilitza per fer música avui– per construir el seu techno ambiental. Va ser escollit per Kompakt només un any més tard. 2016 implica l’arribada de The Follower, en el mateix segell.