Notícies

BRUNCH -ON THE BEACH ES POSPOSA AL DIUMENGE 6 DE JUNY 2021

By maig 27, 2020 No Comments

Lamentablement, el Govern d’Espanya ha prohibit els esdeveniments que concentrin a una gran quantitat de persones.

És una llàstima, però és lògic per la situació que estem passant. A conseqüència d’això, ens hem vist obligats, juntament amb Primavera Sound, a posposar el Brunch -On the Beach al diumenge 6 de juny de 2021.

No obstant això, en aquests moments d’incertesa, creiem que és més important que mai celebrar les bones notícies per a mantenir-nos positius. I nosaltres tenim una: conservarem tots els nostres cap de cartell per a l’any que ve!

Això significa que Amelie Lens, Black Coffee, Disclosure (dj set) i Nina Kraviz estaran al Brunch -On the Beach per a celebrar que tot això ja haurà passat amb una festa inoblidable. I el més important, volem que tu també siguis allí per a ballar junts.

Ara m’agradaria explicar-te totes les opcions de canvi i devolució d’entrades que podem oferir-te en aquests moments tan difícils.

GUARDA LA TEVA ENTRADA: SALVA BRUNCH -ON THE BEACH

Per a una petita empresa com la nostra, el fet que guardis la teva entrada significa moltíssim.

Fer un esdeveniment com Brunch -On the Beach implica molta gent treballant durant mesos i sense tenir cap ingrés, per la qual cosa guardant la teva entrada per a l’any que ve marques la diferència entre poder tornar a ballar junts o que Brunch -On the Beach perilli.

Si decideixes mantenir la teva entrada NO HAS DE FER RES. El teu tiquet servirà per a 2021 i automàticament se t’inclouran tots els beneficis que expliquem en un correu que els posseïdors de tiquets van rebre el dimarts 26 de maig. Si no has rebut aquest email, si us plau, contacta’ns directament a ticketsbeach@brunch-in.com

Per contra, si prefereixes només la devolució de la teva entrada, has de sol·licitar-la emplenant el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Segons l’Art. 36.1 del decret llei 15/2020, hauràs de sol·licitar el reemborsament en un termini de 14 dies que començarà el 3 de juny de 2020. L’import corresponent al cost de la teva entrada* serà abonat dins dels 60 dies posteriors. *Les despeses de distribució són gestionats per Resident Advisor.

Si tens qualsevol pregunta no dubtis a contactar-nos directament a aquest mateix correu ticketsbeach@brunch-in.com i et contestarem al més aviat possible.

Són moments difícils per a tots, però a la nostra mà està continuar lluitant per un demà millor. I nosaltres no ens imaginem un demà sense música.

Molta força i salut per a tu i els teus.

Un afectuós cop de colze de part de l’equip de Brunch -On The Beach i Primavera Sound!

Ballarem junts una altra vegada.