Missió

A Brunch -In tenim un lema; Alegria i Compromís. Alegría representa la sensació de felicitat i diversió que volem transmetre a través de la música electrònica de vanguardia i la amistat en un espai a l'aire lliure únic. Compromís engloba les accions socials i mediambientals que hem desenvolupat des de fa diversos anys amb l'objectiu de potenciar el respecte i la protecció amb l'entorn que ens acull.

Igualtat

Col·laborem amb l ‘Observatori contra l’Homofòbia, defensem valors de tolerància, respecte i llibertat pel col·lectiu LGTBI i comptem amb un estand per proporcionar assistència psicològica davant de qualsevol tipus d’incidència durant el festival de la mateixa manera que informació i sensibilització. Junts vam ser els primers a crear un decàleg de bones pràctiques i el concepte de Festa Amable. Actualment hem aconseguit que Brunch sigui un esdeveniment de referència LGTBI-friendly a Barcelona.

Feminisme

Participem en les iniciatives ‘NO CALLEM’ , lluitem contra les agressions i els abusos sexuals contra les dones amb un estand al festival i especialistes psico-socials.

També donem molta importància a la presència de dones artistes en la nostra programació del festival. Donem suport a la escena electrònica femenina i donem visibilitat a nous talents emergents de dones.

Sostenibilitat

 • ‘RESIDU ZERO’:
  Incorporem iniciatives per reduir la quantitat de residus generats amb l’objectiu de ser un festival ‘RESIDU ZERO’.
 • Ús de gots reutilitzables de polipropilè amb sistema de retorn:
  Els gots es reutilitzen en cada temporada i fins i tot durant diverses d’elles. Per norma general, un got d’un sol ús té una vida útil de 3 minuts. Amb aquest sistema, l’augmentem a diversos anys i, de passada, reduïm la quantitat de materials verges utilitzats per fabricar els envasos d’un sol ús.
 • Eliminació de les canyetes de plàstic d’un sol ús en tots els esdeveniments:
  És una de les iniciatives més ambicioses, ja que són pocs els organitzadors que s’atreveixen a fer-ho. Les canyetes representen un 4% de les escombraries de plàstic. Moltes d’elles acaben al mar i fan mal bé als animals marins. El Brunch ha demostrat que a la gent no li importa beure sense canyeta i que es pot prescindir totalment d’elles en una bona festa.
 • Sistema de devolució d’ampolles d’aigua:
  S’ha establert un sistema mitjançant el qual et tornem 0,50 € cada vegada que tornis una ampolla d’aigua. Nosaltres ens encarregarem del seu reciclatge.
Política de plàstic zero amb els proveïdors de menjar:
Treballem en la implementació d’una política que permeti reduir a zero el nombre de productes envasats amb plàstic dels nostres proveïdors de menjar.

Màquines de compactació de cartró i plàstic:
Gràcies a elles, es redueix el volum d’aquests residus, i els camions que els transporten s’estalvien diversos viatges. Així disminuïm les seves emissions de CO2.

Una màquina per moldre el vidre:
Quan es transforma en pols diminut, el vidre pot ser usat per omplir platges o com a filtre de piscina.

Neteja del parc Joan Brossa i de les seves rodalies:
Uns cinquanta voluntaris col·laboren en la neteja de la muntanya de Montjuïc. A més, comptem amb unitats de neteja intensiva al barri durant el diumenge a la nit, de manera que no quedin residus al carrer.

En els propers mesos, ens preparem per afrontar diversos reptes i seguir disminuint el nostre impacte ambiental:

 • Millorar la separació de residus al festival i amb els proveïdors
 • Buscar solucions reals de reciclatge per a les ampolles PET
 • Separar les burilles de cigarreta i fomentar el seu reciclatge
 • Reduir els residus en el muntatge i en el desmuntatge del festival
 • Traçabilitzar els residus al 100%
 • Trobar alternatives sense envàs per vendre aigua
 • Trobar sortides a la pols de vidre